sunnuntai 25. helmikuuta 2018

RHKA:sta MöVi:n kautta HTH:hon

Aurinkoista sunnuntaita!

Takana on ainakin teoriassa rentouttava viikonloppu (kun edellinen jakso on ohi ja uusi vasta alkamassa, eikä varsinaisesti mitään kouluhommia rästissä) ja huomenna alkaa uusi jakso HTH eli hermoston toimintahäiriöt. Odotettavissa on todennäköisesti jotain samaa kuin kakkosvuoden Hermostojaksossa, mutta varmasti paljon uutta! Kuten sairauksia ja lääkkeitä ja muuta vaikeaa ja stressaavaa asiaa...

Perjantainen tentti meni oikein hyvin. Ei täydellisesti tietenkään, koska koskaan ei voi olla omasta mielestään tarpeeksi hyvä tai täydellinen, mutta tämä suoritus kelvannee. Muutaman asian unohdin mainita ja yksi kysymys tentissä oli kohtalaisen outo (tai itse olisin sen tilalle saanut valittua sata muuta tärkeämpää asiaa jakson aiheista), mutta suurimmaksi osaksi sain vuodatettua kaiken sydämeltäni noille kuuden esseekysymyksen tenttipapereille ja olen suoritukseeni ihan tyytyväinen. Eipä tarvitse pelätä ainakaan uusintaa.


Viikonloppuna ei tosiaan ollut kouluhommia rästissä ja perjantai olikin rentouttava ja nautin todella vapaasta, iloisesta olotilastani. Shoppailimme ystäväni kanssa kirpputoreilta ja kangaskaupasta materiaalia tanssijoiden asuihin. Olen tänä vuonna mukana näytelmässämme tällä kertaa puvustajan roolissa. Etenkin tanssijoiden asut ovat näin ex-tanssijana sydäntäni lähellä ja vaikken ompelukoneeseen ole koskenutkaan viiteentoista vuoteen tai uskaltaisi ommella yhtäkään saumaa, koen pystyväni jotain kuitenkin puvustuksessakin antamaan. Ja vaikka se joskus tuntui viimeiseltä tiimiltä, johon olisin voinut ajatella liittyväni, on puvustus ollut yllättävän nautinnollista ja mukavaa!

Lauantaipäivän vietimmekin usean kymmenen (ellei jopa lähes sadan) medisiinarin kesken Orivedellä Pseudon (eli näytelmäkerhomme) mökkiviikonlopussa (eli MöVi:ssä). Mökkiviikonloppu nimensä mukaisesti olisi toki kestänyt koko viikonlopun, mutta itse olin paikalla vain lauantain askartelemassa tanssijoiden asuja ja myös vetämässä oman koreografiani treenejä. Näytelmästä tulee tänä(kin) vuonna upea! Kannattaa pysyä kuulolla ja tulla katsomaan aikaansaannoksemme kun näytökset keväämmällä koittavat :)


Tänään olenkin rentouttavasti siivonnut monta tuntia ja ehtinyt jo mietiskellä vähän tulevaa jaksoakin sekä ehkä hitusen stressata keväästä kun puvustuksen puolellakin päätin ruveta jopa ompelemaan asuja! Saa nähdä mitä siitäkin tulee. Tällä hetkellä kuitenkin olotila ja päivän sää korreloivat hyvin eli aurinko paistaa ja mieli on virkeä! Kyllä ne synkät stressipilvet varmaan saavuttavat kohta taas tämänkin rouvan, mutta ainakin hetken nyt jaksaa vielä olla jopa innoissaan tulevasta.


2 kommenttia:

  1. Kivoja noi teidän lyhenteet. Tavasin monta kertaa rahkasta, rahkasta, rahkasta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on! :D HTH on sentään helppo, mutta kyllä meillä oli aina hankaluuksia puhua tuosta viime jaksosta... Yleensä tuli vaan sanottua ”Rintakipujakso” tai pitkästi ”Rintakipu ja hengenahdistus -jakso” x)

      Poista