lauantai 8. elokuuta 2015

LOMA

Minulla alkoi eilen viikon pituinen kesäloma, pieni hengähdystauko ennen koulun alkua. Ja nyt lentomatka Rodokselle sujuukin ihan mukavasti blogitekstiä kirjoitellessa.

Vaikka kuulemma aiemminkin on ollut surkeita ja sateisia kesiä, niin mielestäni tämä on ollut masentavin ja kylmin ikinä. En muista, että olisi koskaan aiemmin tarvinnut heinäkuussa vetää sormikkaita käteen kun lähtee polkemaan töihin aamulla. Uimaan ei ole uskaltanut mennä kuin todella kuumista löylyistä, ja ruskettuneita kasvoja en ole tänä kesänä nähnytkään.

Mutta ei sen niin väliä, eipä ole haitannut olla töissä kun ulkona vaan sataa. Tosin se työmatka olisi ollut mukavaa päästä hoitamaan ilman työmatka-sadevesi-suihkua. Mutta nyt kun on tämä kauan odotettu LOMA, nyt sitä aurinkoa ja lämpöä täytyy olla! Siksi siis Kreikka, vaikka Suomessakin pitäisi nyt olla luvassa hellettä. Niin monia tyhjiä lupauksia ja pettymyksiä on kuitenkin tänä kesänä helle-ennusteiden osalta koettu, että en halua jättää tätä lomaa sattuman varaan.

Varasimme matkan kolme päivää ennen lähtöä, mutta ei kyllä ihan äkkilähtöhinnoilla silti selvitty. Kaikkien Kreikan raha-ongelmien ja epävarmuuksien jälkeen all inclusive tuntui turvalliselta vaihtoehdolta; saammepahan ainakin ruokaa, vaikka mitkä pankit kaatuisivat eikä rahaa saisi nostettua! Lisäksi oma tavoitteeni lomalla oli viettää viikko syöden ja maaten! :D
(Hotellilla on onneksi kuntosali, niin ihan täysin laiskistumaan ja lihomaan ei onneksi pitäisi päästä.)

Loman olin suunnitellut sillä lailla fiksusti, että menen tämän jälkeen vielä viikoksi töihin. Töissä olen sitten ihan viime tippaan asti, koska sunnuntaina teen vielä iltavuoron, ja seuraavana päivänä alkaakin vihdoin se koulu!
En ole kyllä koskaan ennen odottanut kesän loppumista näin innolla! Mutta toisaalta: minkä ihmeen kesän?

Tällaista nyt tänään tähän lyhyesti, ehkä kirjoitan matkakuulumisia myöhemmin kun palaamme kotiin, vaikkeivat ne nyt opiskeluun tai blogini aiheeseen muuten liitykään. Saa nähdä. Jos saisi jotain kuviakin tähän piristämään.

Hyvää loppukesää kaikille! Vaikka itse lähdinkin sateen pelossa evakkoon, niin toivon sinne Suomeen siltikin ihania aurinkopäiviä :)

3 kommenttia:

  1. Moi ja hyvää reissua! Minnekä hotlaan menette? Munki reissu sinne maksoi 870 all inclusive, eipä ihan puoli-ilman päässyt :P Taisit sit lopetella jo meillä vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos :)
      Hotelli on Rhodos horizon resort. Täältä altaalta vastailen juuri.
      Mä tulen siis vielä viimeiseksi viikoksi takas töihin, eli reilu viikon päästä alkaa maanantaina yöt ja sit vielä se vika sunnuntai teen iltavuoron, että ehditään toivottavasti vielä nähdä!
      olisin mä kakkua tuonut jos olisin jo lopettanut ;)

      Poista
  2. Krääk olin sokea, tuossahan juuri kerroit, että vielä viikko töitä.

    VastaaPoista