keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Pseudo!

Olen täällä blogissa myös kertonut tanssitreeneistäni, jotka vievät aikaa ja voimia, mutta jotka kuitenkin ovat oikeasti usein todella hauskoja ja kurjan päivän piristys. Loppusyksystä minut valittiin tanssijaksi kandiseuramme näytelmäkerhon (Pseudon) teatteriprojektiin, joululomalla kehittelin koreografiaa ja nyt tammikuun alusta lähtien olemme treenailleet tansseja. Missään nimessä tanssit eivät ole vielä esityskuntoisia, mutta huikeaa edistystä on kyllä jo tapahtunut. Puolivalmiin näytelmän tansseineen ja biiseineen livebändin kanssa pääsimme kokemaan ja näkemään mökkiviikonlopussa pari viikkoa sitten.

Kyllä se vaan on ihan eri asia nähdä tanssit ja itse näytelmä lavalla, bändin, valojen ja lavastusten sekä oikean maskin ja asujen kanssa kuin katsella meidän milloin missäkin kuvattuja treenivideoita sekalaisella kokoonpanolla ja milloin mitkäkin salikamppeet päällä. Kyllä sen oikean esityksen näkemisestä voisi oikein maksaakin... ja siksi halusinkin tehdä tämän postauksen nyt mainostusmielessä.

Tulkaa kaikki katsomaan meidän näytelmää Tampereelle tai Helsinkiin! :)

Tiedän, että olen puolueellinen ja että tässä on oma lehmä ojassa, koska olen ollut projektissa mukana niin paljon (tanssijana, koreografina, sanoittajana,lavastuksessa ja markkinointitiimissä (ainakin nimellisesti)). Mutta itse olen ainakin tehnyt parhaani, ja niin ovat varmasti kaikki muutkin projektiin osallistuneet/osallistuvat tekijät, joten kyllä tämä on ihan sydänverellä kokoon parsittu. Eikä työn jälki mitään huonoa ole!

Näytelmämme nimi on Kolmen kerroksen kuolevaiset ja se sijoittuu ehkä nälkäpelimäisesti tulevaisuuden maailmaan, jossa toisilla on ja toisilla ei sitten paljon mitään. Pakkaa sekoittaa vielä muutama erikoinen henkiolento ja kummallinen mies, joka ei tiedä kuka on... Kuten kunnon näytelmään, myös tähän sisältyy huumoria, jännitystä, huumoria, romantiikkaa, huumoria ja tietysti mahtavia musiikki- ja tanssipätkiä, jotka vähintäänkin ovat näkemisen arvoisia. Sekä lavalla että lavan takana on mukana paljon omia kavereitani, ja toivottavasti myös katsomosta löytyy tuttuja. Varmasti tämän mainospuheen jälkeen ainakin ;)

Tästä näet trailerin.

Ja jos kiinnostuit, täältä saa lippuja.

Nähdään huhtikuussa Hällässä tai helatorstaina Helsingissä! Toivottavasti päätät tulla katsomaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti